22 ianuarie 2018
Categorii
Auto Servicii Electro casnice Anunturi diverse Locuri de munca Telefoane Matrimoniale Computere Afaceri Imobiliare inchirieri Imobiliare vanzari Imobiliare cereri
Cautare rapida
Pret intre -
Cauta dupa titlu
Cauta dupa descriere
Organizam evenimente cu specific traditional
Imobiliare inchirieri >> spatii comerciale >> Anunturi gratuite >> Organizam evenimente cu specific traditional
Daca treci pe langa Restaurantul CRAMA HAIDUCILOR din curiozitate sigur vei intra, iar daca vei intra sigur te vei aseza la o masa si sigur vei gusta din bucatele noastre, daca vei gusta din bucatele noastre sigur vei mai reveni!

Atmosfera creata de combinatia de lemn, lut si piatra care reda traditia tipic romaneasca este locul ideal pentru desfasurarea unor evenimente speciale si unice din viata noastra.

CRAMA HAIDUCILOR din Cluj este locul potrivit pentru organizarea de mese festive: botezuri, nunti idilice, seri haiducesti, aniversari. Restaurantul va pune la dispozitie 80 de locuri in interior iar pe intreaga durata a verii organizarea de mese festive se poate desfasura in exterior, in Gradini de vara a lui Pintea – cu o capacitate de 120 locuri, totul intr-o ambianta rustica unde te poti bucura de fascinatia culturii populare romanesti.

Pe langa organizarea de mese festive CRAMA HAIDUCILOR din Cluj este locul ideal pentru un pranz de afaceri sau pentru o cina romantica.

Pret: 100 RON

Date de Contact:
Nume: Andrei
Telefon: 0753386693
Oras: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
eMail: Raspunde acestui anunt pe adresa de email

Acest anunt a fost adaugat la data de 21-04-2017.
Vezi toate anunturile publicate de Alina Coti.