22 ianuarie 2018
Categorii
Auto Servicii Electro casnice Anunturi diverse Locuri de munca Telefoane Matrimoniale Computere Afaceri Imobiliare inchirieri Imobiliare vanzari Imobiliare cereri
Cautare rapida
Pret intre -
Cauta dupa titlu
Cauta dupa descriere
Oferta cazare Cluj Crama Haiducilor
Imobiliare inchirieri >> regim hotelier >> Anunturi gratuite >> Oferta cazare Cluj Crama Haiducilor
Pentru un sejur perfect in Cluj Napoca va recomandam o vizita la Crama Haiducilor****, un loc ideal unde puteti petrece un sejur minunat, intr-o ambianta placuta si servicii de cazare profesionale in conditii de 4 stele.
Hotelul Crama Haiducilor**** este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Transilvania datorita serviciilor ireprosabile din ultimii ani si ofertelor avantajoase si de sezon pe care le oferim clientilor nostii fideli.

Serviciile de cazare de 4 stele oferite sunt doar cateva argumente pentru a alege Crama Haiducilor**** pentru sejurul Dumneavoastra din Cluj Napoca: mic dejun, seif pentru valori gratuit, internet wireless gratuit in zona hotelului, roomservice gratuit, servicii de alarm-clock, servicii de secretariat.

Oricine se poate bucura de preparatele culinare din bucataria traditionala in cadrul hotelului Crama Haiducilor, rezervand o masa in restaurantul traditional aflat in incinta hotelului. Aici maestrii bucatari va vor incan

Pret: 160 RON

Date de Contact:
Nume: Andrei
Telefon: 0753386693
Oras: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
eMail: Raspunde acestui anunt pe adresa de email

Acest anunt a fost adaugat la data de 21-04-2017.
Vezi toate anunturile publicate de Alina Coti.