18 februarie 2018
Categorii
Auto Servicii Electro casnice Anunturi diverse Locuri de munca Telefoane Matrimoniale Computere Afaceri Imobiliare inchirieri Imobiliare vanzari Imobiliare cereri
Cautare rapida
Pret intre -
Cauta dupa titlu
Cauta dupa descriere
inchiriere vila 4 camere,
Imobiliare inchirieri >> case, vile >> Anunturi gratuite >> inchiriere vila 4 camere,
roprietar, ofer inchiriere vila 4 camere, zona linistita, in complex rezidential Paradise Valley din Mihailesti, Giurgiu. Accesul se face prin soseaua Alexandriei.

Constructia a fost finalizata in 2011, suprafata totala este de 120 mp, amprenta de 60 si curte libera de 200 mp. Parterul este compus din bucatarie open space, living si baia mica iar la etaj avem 3 dormitoare decomandate, baia mare si terasa.

Este recent renovata interior si exterior iar bucataria este utilata complet cu electrocasnice noi (frigider, cuptor, plita, hota, masina de spalat). Finisajele includ gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. Incalzirea se face prin centrala proprie. Se poate mobila la cerere.

Are toate utilitatile, contorizare individuala gaze si electricitate iar complexul dispune de apa curenta si statie de epurare. Costurile lunare de intretinere nu depasesc 100 de euro.

Contractul se inregistreaza la Administratia Financiara.

Pret 449 euro/luna, negociabil-0751312537

Pret: 449 EURO

Date de Contact:
Nume: Iulian Mateescu
Telefon: 0751352537
Oras: Bucuresti
Judet: Bucuresti
eMail: Raspunde acestui anunt pe adresa de email

Acest anunt a fost adaugat la data de 24-07-2016.
Vezi toate anunturile publicate de ism13.